Boer Jodelkip 

Pop-Up Shop

Popping up...

Bullet point

NATIONALE
BOOMGAARDEN-STICHTING

23 november 2019

Tentoonstelling van lokale doch speciale fruitvariëteiten door de Nationale Boomgaardenstichting van Vliermaal. Leer hoe je de lekkerste appeltaart van België kan bakken en beleef de demo's over het verwerken van fruit voor de beste siropen en andere fruitige producten.

Wees er snel bij als je wil deelnemen, want de plaatsen zijn beperkt. Reserveren kan via 012 39 11 88. Even binnenspringen kan natuurlijk de hele dag vanaf 10u!

BIEZART

Bullet point

30 november 2019
1 december 2019

Bij Biezart maken ze graag het leven wat mooier. Ze houden ervan je grafisch ontwerp tot in de puntjes uit te werken en om je te verwennen met persoonlijke en unieke cadeau’s.

Zoek alvast wat inspiratie op de website en spring zeker even binnen in haar Jodelkip Pop-up op zaterdag 30 november en zondag 1 december vanaf 10u!

https://biezart.com/wp/

Bullet point

MINI SJIEK

7 & 8 december 2019

In de homeshop en webshop van Heidi Fagard kan je terecht voor de mooiste baby-en kinderkleding en dit zowel voor jongenskleding als meisjeskleding van 0 tot 8 jaar.

Uitzonderlijk kun je haar nu ook treffen in de Jodelkip Pop-up op zaterdag 7 en zondag 8 december vanaf 10u.

Uiteraard kun je nu al gaan snuffelen op https://www.minisjiek.be

Bullet point

VZW DIERENVRIENDEN

13 december 2019

Op 13 december 2019 zal het dierenasiel van Sint-Truiden de Jodelkip Pop-up bezetten. Doorheen de dag zullen ze leuke artikelen uitstallen ten voordele van de VZW, naar de avond toe vinden er infosessies plaats over de te adopteren dieren van het asiel met een deskundige uitleg over de rassen en leuke foto's en filmpjes van de dieren.
 

https://www.dierenasielsinttruiden.be/

Bullet point

JUST JACKIE

14 december 2019

Just Jackie verkoopt niet zo maar handtassen. Ju'sto is een aanpasbare handtas en schoudertas ontworpen door Emanuele Magenta en gemaakt in Italië. Ju'sto's zijn prachtig eenvoudig, stijlvol en praktisch. Gemaakt van EVA foam rubber, ze zijn zacht, warm, tactiele, waterdicht, licht en veerkrachtig. Verkrijgbaar in tal van kleuren en met verschillende verwisselbare handvat keuzes in hoge kwaliteit leer, kunstleer en touw. Just Jackie bezit de Jodelkip Pop-up op 14 december 2019 maar kan nu al gevonden worden op https://www.justjackie.be.

Bullet point

VZW DE KINDEREN
VAN FLORES

15 december 2019

Koopzondag in Sint-Truiden, maar tussen het shoppen door hebben we nog steeds de tijd om te denken aan het goede doel. VZW De Kinderen Van Flores zet zich in voor de kinderen van het Indonesische eiland Flores en zorgt voor een betere gezondheidszorg, voeding en onderwijs in de provincie Sika. Op 15 december 2019 zullen ze handgemaakte spulletjes en zelfgemaakte lekkernijen verkopen ten voordele van de VZW.

 

http://www.dekinderenvanflores.be/

Bullet point

BEN JIJ DE VOLGENDE?

Ongezien in Sint-Truiden, en ook wel in de rest van de wereld. Jouw unieke pop-uplocatie voor €100 per dag. Verras iedereen in dé winkelstraat van Sint-Truiden met jouw concept.

BOER JODELKIP

LUIKERSTRAAT 16, 3800 SINT-TRUIDEN

Contact

E-mail: info@boerjodelkip.be

Telefoon: 0467 09 19 29

Facebook

© 2019 - Boer Jodelkip