Waar ik terecht kom?

Het nieuwe pand van Boer Jodelkip bevindt zich op de kruising met de Kennedylaan en de Tongersesteenweg, één van de drukste kruispunten van Sint-Truiden en omstreken. AVA, Megaworld en Telenet hebben reeds een winkelfiliaal op deze locatie. Aan jou nu om het rijtje aan te vullen met jouw unieke concept op deze toplocatie.
 

Je popup-locatie is minimum 100 m² groot. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, net zoals draadloos internet en een ondergrondse parking waar je toekomstige pop-upklanten tot 2 uur gratis kunnen parkeren. Logo’s, video’s en/of reclame kunnen worden weergegeven op grote televisies in de etalage en in de winkelruimte.

Wat ik daar mag doen?

Je bent zo vrij als een vogel, zolang het toegestaan is door de Belgische wetgeving, je spullen door de deur geraken en je project binnen de normen van het redelijke valt. Te veel rommel op zolder staan? Minimarkt. Kunstenaar met nood aan aandacht? Tentoonstellingsruimte. Commerçant met overstock? Pop-up store! Hoe creatiever, hoe liever.


Het project dient steeds op voorhand goedgekeurd te worden door de eigenaar van het pand. De exploitatie mag nooit beginnen voor 8u ’s morgens en dient ten laatste om 22u te worden afgerond.

Waar de addertjes zitten?

Gelukkig houdt Boer Jodelkip van transparantie. Wanneer je beslist om gebruik te maken van de beschikbare ruimte, krijg je een duidelijk en helder contract voorgeschoteld. Geen termijnen, geen verborgen kosten, geen literaire nonsens... enkel een duidelijke to-the-point overeenkomst tussen jou en Boer Jodelkip.

Wat het mij kost?

Het huren van 100m² van het pand gebeurt met een minimum van 2 dagen aan €150 inclusief BTW per dag om voldoende tijd voor de op- en afbouw te garanderen. Deze termijn kan verlengd worden aan €100 inclusief BTW per dag.

 

Heb je meer ruimte nodig? Geen enkel probleem. De beschikbare ruimte kan uitgebreid worden tot 500m². Prijzen voor grotere oppervlaktes zijn bespreekbaar.